Lam uitbenen

Binnenkort!

Terug naar de oorsprong. Je leert hoe je zelf een lam kunt uitbenen en je neemt ongeveer 10 kg zelf uitgebeend vlees mee voor in de vriezer.

In het voorjaar dartelen de lammetjes vrolijk rond. Bij veel schaapskuddes zijn echter altijd teveel om goed voor te kunnen zorgen.

Die lammetjes worden geslacht en een deel daarvan komt ter beschikking van De Steg. In deze excursie leer je, onder leiding van een slager alles over lamsvlees en het uitbenen van een lam. Vervolgens maak je van dit natuurzuivere lamsvlees je eigen paté.
De excursie is inclusief lunch, koffie en thee. Ook krijg je een half lam mee naar huis. Dat is ongeveer 10 kilo vlees in porties, goed te bewaren in de vriezer.

Inbegrepen in de workshop zijn:

  • Locatie: nader te bepalen
  • Data in 2016: in overleg, neem contact op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.
  • Tijdstip: van 11.00 tot 16.00 uur
  • Maximum aantal deelnemers: 15
  • Prijs: €… per persoon, inclusief lunch, koffie, thee, 10 kilo lamsvlees.

Ga je mee? Heb je interesse? Stuur een e-mail naar info@desteg.nl.

Na inschrijving volgen nadere details over deze excursie.

 

  /