Roken, bewaren

Roken, wecken, conserveren, inmaken: er zijn allerlei manieren om je eten goed en lang te bewaren.

Ouderwets? Helemaal niet: het past helemaal in de duurzame trend van dit moment.

De herfst is hét moment om de oogst van het land te conserveren, oftewel bewaren en behouden.

Culinaire allesweter Carolina Verhoeven van de Landskeuken vertelt over hoe je ervoor kunt zorgen dat voedingsmiddelen lang bewaard kunnen worden en toch eetbaar blijven. Je leert hoe je moet roken, inmaken en bewaren in olie, azijn of alcohol.

Details Excursie:

  • Locatie: Roden (Drenthe)
  • Data in 2016: in overleg, neem contact op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.
  • Tijdstip: van 11.00 tot 16.00 uur – Maximum aantal deelnemers: 15
  • Kosten: € in overleg, inclusief lunch, koffie, thee en toegang tot het Culinair Historisch Museum

Heb je interesse? Neem contact met ons op via een e-mail naar info@desteg.nl.

Deze workshop biedt De Steg aan in samenwerking met Carolina Verhoeven van de Landskeuken in Roden. Zij wijdt haar leven aan voedsel en is betrokken bij veel belangrijke initiatieven in binnen- en buitenland.

  /